Goboken-appen

I Goboken-appen finner dere e-bøker av alle bøkene i våre populære bokseriene Mine første fakta, Disneyklubben, mange titler i Goboken Lær å lese-serien og sangene fra Min første ABC-serien.

Slik gjør du:
Last ned appen fra App Store her.

Last ned appen fra Google play her.

Den første boka i faktaserien, «Steingamle dinosaurer» kan lastes ned gratis av alle. Du som abonnerer på serien, får også gratis tilgang til e-versjoner av alle faktabøkene du har kjøpt. NB! Du må være innlogget i appen for å få tilgang til gratisbøkene.

Det koster deg altså ikke en eneste krone i tillegg, og gir dere enda en ny måte å kose dere med de fartsfylte historiene på.

Nå blir det lett å ta med favorittboka på tur

Med yndlingsbøkene på nettbrett, har du alltid med godt lesestoff til barnet på tur, uten at bagasjen tynges ned av bøker. E-bøkene har så klart også lyd. Da kan du velge om du vil la skuespilleren lese, eller om du vil skru av lyden og lese høyt for barnet ditt selv. Uansett økes gleden av bøker du allerede har, når du i tillegg får dem elektronisk.

Hvilke gratis e-bøker kan du få?

Alle de 20 spennende bøkene i serien Mine første fakta er nå utgitt som e-bøker.

Har du ikke kjøpt fakta-bøkene? Uansett får du første e-bok gratis. Og du kan så klart kjøpe flere e-bøker gjennom appen likevel, til en rimelig penge. Og som sagt – du som er abonnent får gratis e-bok av trykte bøker du tidligere har kjøpt.

Slik henter du din gratis e-bok

Slik gjør du:

  • Last ned vår app for iPhone, iPad eller Android
  • Logg inn med samme brukernavn og passord som du bruker på Goboken.no. NB! Du må være innlogget for å tilgang til gratisbøkene. (eller benytt ”glemt passord”-funksjonen for å bestille nytt passord)
  • Alle de bøkene du har kjøpt trykte utgaver av, og som er utgitt som e-bok, kjøpt vil ligge under ”Mine bøker”
  • Trykk på en av bøkene for å hente boken og begynne å lese
  • Husk å ha på lyd dersom du ønsker å høre innlest versjon

Ønsker du å kjøpe bøker? Trykk på en av bøkene og velg ”kjøp”.

 

Vi anbefaler at du laster ned appen, så får du også digital tilgang til dine bøker fra Mine første fakta.