*Du betaler kun porto kr 89.

 

Du får:

1. Den kule kroppen – bok, lydbok og e-bok!
“Den kule kroppen” er en morsom og litt annerledes bok om kroppen som gir svar på det unger lurer på, men også åpner for undring. Her kan du og barnet ditt sammen lære og finne ut mye sammen med de fire vennene og Ønskeboksen – denne gang i form av et helikopter.

2. Kunnskapsspillet «Med nebb og klør»
Et fabelaktig kunnskapsspill for hele familien. Du får 24 spørsmålskort i velkomstgaven. Nye kort følger med hver videre bokpakke.

LFO_brettspill_brikker_800px

3. Forstørrelsesglass
Stort, solid og spennende å studere alt fra insekter til planter med!

LFO_forstorrelseplass_800px

4. Du store verden!
En inspirasjonsguide for foreldre. Bok med tips, råd og veiledning til hvordan du kan inspirere nysgjerrige små oppdagere. Læringen handler nemlig om mer enn fakta og fortellinger. Like viktig er samspillet mellom deg og barnet ditt i læresituasjonen.

LFO_popcorn_800px

Litt om Mine første fakta

  • Hver bokpakke inneholder en ny faktabok med engasjerende fortellinger om Rosa, Ville, Klara, Bambus og Ønskeboksen. Lydbok på CD og e-bok med historien innlest følger med hver bokpakke. E-boken må du selv laste ned via Gobokens bokapp. Du får også nye spørsmålskort til kunnskapsspillet i hver bokpakke.
  • Totalt er det 20 bokpakker i serien, inklusive velkomstgaven din.
  • Hver bokpakke koster kr 159 (+ porto/eksp. kr 49).
  • Du velger selv hvor mange bøker du vil ha, og du avbestiller enkelt via «Min side»
  • Du bestemmer selv hvor lenge barnet ditt skal være med. Du har full returrett og her er ingen krav til minstekjøp eller bindingstid.